Ordensreglement for Løgstør Open Air

Åbningstider:

Indgangen åbner lørdag kl. 12.30. Sidste band er færdig med at spille ca. kl. 23.30, hvorefter festen fortsætter i det på pladsen værende festivaltelt. Festen slutter kl. 02.00, hvorefter pladsen ryddes og lukkes af.

Mad & Drikke:

Mad og drikkevarer må ikke medbringes på pladsen. Vores billetpriser er baseret på, at publikum køber mad og drikke på pladsen. Forsøg på indsmugling vil medføre bortvisning.

Narko:

Vi har nul tolerance overfor narko af enhver art. Vi anmelder ethvert tilfælde af indtagelse eller besiddelse af narko og vil medføre øjeblikket udvisning af pladsen. Ved mistanke om at en gæst er narkopåvirket, skal denne medvirke til en narkotest / drugwipe.


Dyr:

Det er IKKE tilladt at medbringe dyr på pladsen - gælder også hunde !!


Handicap hjælpere:

Har du behov for at have en handicaphjælper med på pladsen, kan der købes "handicaphjælper-billetter" til 150 kr. ved indgangen.

Kontrollører:

Vores kontrollører har øverste myndighed på pladsen. Du skal følge de instrukser de giver dig.
Ved slagsmål på pladsen bedes du søge væk fra stedet.

Alt det andet:

Alle gæster skal efterfølge de af personalet anviste retningslinier, hvis dette ikke efterkommes, kan personalet uden videre varsel bortvise den eller de personer. Der ydes ingen refusion af billet.

Det er ikke tilladt at bære rygmærker.

Tyveri, hærværk, slagsmål, upassende samt grov opførsel vil blive anmeldt til politiet og vil betyde øjeblikkelig bortvisning.

Enhver brug af åben ild, så som at antænde bål, anvende enhver form for stearinlys, myggelys, fyrværkeri og lign. er strengt forbudt.

Polstrede stole, havepavillioner, sofaer, presenninger, køleskabe/frysere, generatorer og lign. må ikke medbringes. Dog må campingmøbler, sammenklappelige borde og stole gerne medbringes.

Biler og motorcykler har ingen adgang, men kan parkeres på et nærmere anvist areal.

Det er ikke tilladt at medbringe videokamera samt større kameraer som kræver pressekort. Disse vil blive konfiskeret ved indgangen