Medhjælperinfo Løgstør Open Air

Vi har altid brug for frivillige medhjælpere til Løgstør Open-Air. Ved de tidligere koncerter havde vi mere end 300 hjælpere til de mange opgaver der skulle løses. For at årets koncert skal blive en succes, har vi igen i år brug for netop din hjælp. Vi kan ikke lave så stor en koncert uden alle de frivillige hjælpere før, under og efter arrangementet.

Vi ved godt, at det kan være svært at tage timer fra en i forvejen travl hverdag, til sådanne formål, men vi håber du har mulighed for at hjælpe i det omfang du har mulighed for det. Det kan være du allerede er blevet kontaktet af en af vores mange teamledere. 

Teamlederne tager selv kontakt til mange af de frivillige og de er allerede i fuld gang med at ringe rundt. Har du overskud og lyst, må du selvfølgelig gerne hjælpe på flere forskellige teams.

Brænder du for at hjælpe, så send en mail til os på info.logstoropenair@gmail.com, med dit navn, adresse og et telefonnummer vi kan kontakte dig på, samt hvad du kunne tænke dig at hjælpe med.

Vi skal bruge hjælpere til mange forskellige slags opgaver. Blandt andet hegnsvagt, indgangskontrol, bartendere, oprydning,  øltelt, opstilling af scene og telte, informationen, opstilling af hegn, lagermodtagelse, opstilling af barer.

Du får som frivillig medhjælper en t-shirt som du skal bære når du er på vagt og adgang til de områder, der er nødvendigt for din vagt. Du må ikke møde i beruset tilstand på en vagt. Medhjælper jobbet giver dig ret til at færdes i medhjælper området, hvor du kan få mad og drikke.

Vi skal bruge medhjælpere i hele koncert weekenden, men også i dagene op til koncertdagen samt til oprydning dagen efter.

Når du sender din mail til os, bedes du venligst skrive hvilke dage du kan hjælpe os.

Vi ser frem til at høre fra dig.